DENİZLİ / ÇAL - Süller Anaokulu

Süller Anaokulu

SÜLLER MAH. AVCILAR SK. NO 3 ÇAL / DENİZLİ
Vizyon
SÜLLER ANAOKULU’NUN VİZYONU; Kendisini hayata hazırlayacak merak ve motivasyona sahip, bir ulusun değerlerini ve birikimlerini kavrayacak, her anlamda sorumluluk sahibi, farklı düşünen, hoşgörülü bireyler yetiştirmek için, gerekli donanımı sağlayıp, gelişen ve zamana ayak uyduran eğitimde mükemmelliği ilke edinen bir okul öncesi kurumu olmak.
Misyon
SÜLLER ANAOKULUNDA ÇOCUKLARIMIZ; *Yaşama Saygılı, *Ulusal ve Evrensel Değerleri Özümsemiş, *Atatürk İlkelerine Bağlı, *Kendini Tanıyan, *Sorunlara Çok Yönlü Bakabilen, *Bilgiyi Ezbere Dayalı Olarak Değil; **Araştırarak, **Sorgulayarak, **Yaparak ve Yaşayarak Öğrenen, *Kendi Haklarını Korurken Başkalarının Haklarına Saygı Gösteren, *Hoşgörülü, *Üretken Bireyler Olmak Üzere Eğitim Alırlar.
Başarılar
Okulum Temiz Belgesi, Beyaz Bayrak Sertifikası, Beslenme Dostu Okul Sertifikası, Hami Projesi Berat Belgesi
09.00 / 14.00
Ulaşım
DENİZLİ VE ÇAL MERKEZDEN 1 SAAT 15 DAKİKA ARALIKLARLA MİNİBÜS İLE SAĞLANMAKTADIR...
Yerleşim Yeri
SÜLLER, DENİZLİ´NİN ÇAL İLÇESİNE BAĞLI BİR MAHALLEDİR. MAHALLEMİZİN NÜFUSU 3000 DİR. MAHALLEMİZDE İMAM HATİP LİSESİ, SÜLLER ORTA OKULU, SÜLLER İLKOKULU OLMAK ÜZERE BİZİM DIŞIMIZDA 3 OKUL BULUNMAKTADIR. MAHALLEMİZDE SAĞLIK OCAĞI VE PTT ŞUBESİ VARDIR.
İL MERKEZİNE 75 KM İLÇE MERKEZİNE 13 KM
Proje Çalışmaları
ÇEDES, Dilimizin Zenginlikleri, Okulum Temiz Projesi, Okuyan Denizli Projesi, Sıfır Atık Projesi, Çal Okuyor Projesi, Edep, Şehrim Denizli Projesi, Kitap Dışarıda Projesi, Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak Projesi, Haydi Babalar Okula Projesi, El Ele Verelim Hayalleri Gerçekleştirelim Projesi